Erg tevreden

Heb mijn wenkbrauwen laten harsen en verven, dit werd vakkundig gedaan door Nina. Er zit een mooie vorm in. Ik ben erg tevreden.

Meteen weer een afspraak gemaakt!

Vandaag een heerlijke luxe gezichtsbehandeling gehad in salon Marlé. Ik kan er zo van genieten. Nina heeft gelijkmatige, rustige bewegingen in haar massage waardoor je heerlijk ontspant! Heb meteen weer een afspraak gemaakt!

Een aanrader!

Hele fijne en schone professionele salon. Nina is een schat en weet wat ze doet. Een aanrader!

Top schoonheidsspecialiste, veel werkervaring.

ik laat bij salon Marle mijn wimpers en wenkbrauwen doen en ga altijd tevreden de deur uit! Nina is een top schoonheidsspecialiste. Ze heeft veel werkervaring, is sympathiek en oprecht betrokken. De salon zelf is mooi en sfeervol ingericht.

Al jaren bij Nina

Ik kom al jaren bij Nina voor mijn wenkbrauwen, loop altijd met goed gestelde wenkbrauwen de salon uit.

SUPER!

Ik had al langer tijd last van vastzittende spieren rondom mijn nek en rug en ik moest er echt snel iets aan laten doen.

Ik belde Nina op een vrijdagavond en ik kon meteen de dag erna terecht.
SUPER!

Ik had gekozen voor 30 minuten massage en wat was het goed! De juiste spier’punten’ pakte ze goed aan en nee, niet altijd met “fluwelen handschoentjes” Waar nodig was, even die extra pijnpunten aanpakken. Ik heb al weer mijn volgende afspraak staan bij Nina 🙂

Mijn advies voor iedereen die kampt met spierklachten, bel Nina en je kan je ‘vrij’ bewegen!! 10+

Passie voor haar vak

Als je een professionele en relaxte behandeling wilt dan moet je bij Nina zijn. Bij Nina ben je direct ontspannen. Ze is een schoonheidsspecialiste met veel kennis en heeft echt een passie voor haar vak. Ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende afspraak.

Heerlijke schoonheidssalon!

Heerlijke schoonheidssalon! Ik kom regelmatig bij schoonheidssalon Marlé voor een peeling, je merkt de dagen erna duidelijk verschil. Een aanrader!

Beste…

Beste schoonheidssalon in Krommenie!