Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door Nina aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

Het is ook belangrijk dat u samen met een expert eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

Portfolio