Melkzuur peelings

Melkzuur is een Alpha Hydroxy Acid (AHA) en is een natuurlijk bestanddeel van zuivel. Melkzuur heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere AHA-zuurspeelings: Het komt van nature in menselijke cellen voor, waardoor het veiliger en minder allergeen is. Bovendien is het een zeer groot molecuul dat minder snel in de huid doordringt dan andere zuren, en zo de kans op irritatie verkleint. Lactic Acid Exfoliator-35 werkt op het oppervlak van de huid om lijnen, rimpels en ouderdomsvlekken op zachte wijze te verminderen. Het vervaagt verkleuringen zodat de huidteint verbetert en het stimuleert de productie van collageen en elastine. Melkzuur exfolieert op milde wijze, stimuleert celvernieuwing en maakt grove poriën en acnelittekens minder zichtbaar.


Glycolzuur peelings

Glycolic Acid Exfoliator-30 bevat 30% glycolzuur en is onlangs opnieuw samengesteld. BiON heeft glycolzuur gecombineerd met enzymen en plantenextracten. Het resultaat is een ​​superieure peeling met een frisse citrusgeur. Glycolic Acid Exfoliator-30 veroorzaakt gecontroleerde afschilfering van dode huidcellen om celvernieuwing en bloedcirculatie te stimuleren. Bosbes bevordert exfoliatie en stimuleert een snellere aanmaak van nieuwe huidcellen. We hebben berkenextract toegevoegd als antioxiderende en kalmerende huidtoner. pH 2


Het verhaal

Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren bekendheid verworven door zijn expertise in product ontwikkeling en ingrediëntenonderzoek. Het BiON-team omvat deskundigen op het gebied van wetenschap, farmacie, marketing en management. Samen bundelen ze hun krachten en expertise om de meest effectieve producttechnologie tot stand te brengen. Hierdoor heeft BiON huidverzorgingsproducten kunnen ontwikkelen voor medische en klinische huidverzorgingsprofessionals zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, dermatologen en plastisch chirurgen.

Inmiddels is Bion Skincare uitgegroeid tot een internationaal bekend merk voor huidverbetering en huidverzorging, bekroond met prijzen voor hoogwaardige en populaire producten.


Uitleg Bindweefsel massage:

Een bindweefselmassage is een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel, om je huid mooier te maken. Doordat de huid diep wordt gemasseerd vervormen de cellen, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van je huid wordt verbeterd.

Bindweefselmassage is echt gericht op huidverbetering en kan hulp biedenbij acne, eczeem, littekens en huidveroudering. Veel mensen denken dat de bindweefselmassage alleen voor rimpels is, maar een bindweefselmassage kan ook erg huidverbeterend zijn als je nog helemaal geen rimpels hebt.

Resultaten van de bindweefselmassage voor het gezicht

  • Verhoogde opname producten
  • Optimale doorbloeding
  • Verzachten van de fijne lijntjes
  • Stimulering collageen productie
  • Liftend Effect
  • Detoxen van de huid, afvoeren van afvalstoffen
  • Vermindering van vocht ophopingen.